UA-96584365-1

Vanbodynaarmind massage en yoga

Rust ervaren door tijd te nemen voor jezelf! Gun jezelf de ervaring van geestelijke en lichamelijke ontspanning die mijn massage je biedt. Mijn massage is naast ontspanning, ook gericht op bewustwording. Voel het verschil tussen spanning en ontspanning. Beleef het volkomen ontspannen zijn! Ervaar je lichaam bewuster en creëer een betere balans tussen jouw body en mind!

Ik bied tevens individuele yoga coaching. Je kunt individuele yoga coaching ook combineren met een massage, voor een nog dieper en ontspannen effect op body en mind!

 

Over mij

Mijn naam is Marit Visser. Ik ben masseuse en yogadocente.
Na jarenlang intensief sporten, maakte ik kennis met yoga. Ik was geraakt door het diepe effect dat de yoga om mij had! Ik besloot me in de yoga te verdiepen middels een vierjarige Raja Yoga opleiding en opvolgend een Yin Yoga opleiding.
In mijn opleiding schoonheidsspecialiste leerde ik de ontspannings- en klassieke massage. Mijn vaardigheden breidde ik uit door het volgen van de massagetherapie opleiding bij Anand. Daarnaast heb ik een cursus gevolgd voor bindweefsel massage, Indiase voetmassage en hotstone massage.

Yoga is voor mij een manier van leven. Ik leerde om beter in contact te staan met mezelf. Ik voelde meer rust, vertrouwen, intuïtie, balans, kracht, eenheid, warmte en liefde.

Door de yoga en mijn levenservaring ontwikkelde ik een holistische visie op het leven. Ik geloof dat er balans moet zijn tussen het fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele waardoor je je authentieke zelf kunt zijn.

Ik leerde mijn hart en mijn ziel te volgen in alle dingen die op mijn pad komen.
Ik besloot om van mijn hobby mijn werk te maken en richtte Vanbodynaarmind op.

Bij Vanbodynaarmind kunt u terecht voor diverse massages en individuele yoga coaching.
Ik help je graag om jouw body en mind in balans te brengen!