UA-96584365-1

Yoga

Yoga betekent verbinden. Verbinden met je lijf, je gevoelens, je innerlijke stilte en je authentieke zelf. Yoga vergroot je lichamelijke- en geestelijke kracht en flexibiliteit, innerlijke rust en een gevoel van verbondenheid met jezelf en de wereld om jou heen.

Ik heb een 4-jarige opleiding gevolgd bij Annemiek Latour in Amsterdam.

Yin Yoga

Yin-yoga is de tegenhanger van het stressvolle Westerse leven. In deze vorm staan rust en zachtheid centraal. De houdingen, voornamelijk grondhoudingen, zijn gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en de dieper gelegen spieren.

De houdingen worden 3-5 minuten aangehouden, waardoor je zonder spierspanning dieper in de houding komt. Hierdoor creëer je ruimte in je lichaam en kunnen opgeslagen spanningen, verklevingen en blokkades worden opgelost.

Ik coach je tijdens de individuele les van 60 minuten, waardoor je je lichaam leert verkennen en je je grenzen op een zachte manier kan verleggen. Ervaar je lichamelijke en geestelijke kracht, flexibiliteit en ontspanning vanuit zachtheid voor jezelf!

Je kunt individuele yoga coaching ook combineren met een massage, voor een nog dieper en ontspannen effect op body en mind! Mijn kennis heb ik uitgebreid met diverse cursussen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Yoga haarlem

Yoga haarlem door haarlem-massage.nl