massages

overzicht massages

Een ontspanningsmassage is een massage die in een rustig tempo wordt gegeven. De massage is gericht op het verminderen van spanning en stress in lichaam en geest. In tegenstelling tot een therapeutische massage, wordt de massage niet ingezet om mogelijke klachten te verhelpen.

De massage werkt ontspannend waardoor de hartslag, ademhalingssnelheid en bloeddruk worden verlaagd. Tevens bevordert deze massage de werking van het immuunsysteem en vermindert de fysieke effecten van stress. Een ontspanningsmassage geeft een diep gevoel van welbevinden.

In een kort gesprek voorafgaand aan de massage worden eventuele klachten in kaart gebracht, zodat de massage op maat kan worden aangeboden.

30 minuten – € 28,50
60 minuten – € 52,50
90 minuten – € 70,00

Therapeutische massage is een combinatie van ontspanningsmassage, deep tissue massage, sportmassage en triggerpoint massage. De massage ontspant het hele lichaam en bestrijdt tegelijkertijd mogelijke problemen en verkramping in de spieren. Therapeutische massage is een stevige massage, waardoor de bloedcirculatie verbetert. Verbetering van de bloedcirculatie stimuleert de afgifte van zuurstof en voedingsstoffen aan spiercellen, verwijdert afvalstoffen en vermindert zwellingen in de spieren. Deze massage werkt ontspannend doordat de hartslag, ademhalingssnelheid en bloeddruk worden verlaagd. De massage stimuleert de werking van het immuunsysteem en vermindert fysieke effecten van stress.

Therapeutische massage helpt en werkt preventief bij onder meer:

  • pijnlijke spieren (nek, schouders, rug, heup, benen en armen)
  • stress
  • een slecht werkend immuunsysteem
  • hoge bloeddruk

60 minuten – € 52,50
90 minuten – € 70,00

Bindweefselmassage is een prachtige techniek om op een natuurlijke wijze de conditie van de huid te verbeteren! Door deze techniek wordt de doorbloeding van de huid geactiveerd, de aanmaak van collageen gestimuleerd en de elasticiteit van de huid verbeterd. De huid kan door de massage werkstoffen beter opnemen en kan zich tevens beter ontdoen van afvalstoffen.

Kortom; deze massage werkt echt preventief tegen huidveroudering! Een echte boost voor je huid, waardoor fijne lijntjes verzacht worden en je huid een gezonde gloed krijgt! Het beste resultaat wordt bereikt als je deze massage in kuurvorm van 10 behandelingen doet.

30 minuten – € 28,50
Kuur 10 massages – € 250,00

Om je huid in een goede conditie te krijgen, en tevens te houden, is bindweefselmassage een goede ondersteuning! Bijna iedere vrouw krijgt te maken met verlies van vitaliteit en stevigheid van de huid onder invloed van hormonen en/of het verstrijken van de jaren! Beweging en gezonde voeding alleen is niet voldoende om dit proces tegen te gaan.

Anti-cellulite massage is gericht op de dieper gelegen huiddelen – het onderhuids bindweefsel – waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt.

Anti-cellulite massage is een massage die verklevingen in het bindweefsel, een verslapte huid, cellulite en plaatselijke vetophopingen helpt op te lossen. Het beste resultaat wordt bereikt als je deze massage in kuurvorm van 10 behandelingen doet.

30 minuten – € 28,50
45 minuten – € 42,00
Kuur 10 massages – € 250,00

Een chakra – reiki massage is een energetische massage die de spieren ontspant, de bloedsomloop bevordert, het zenuwstelsel tot rust brengt en de energiestromen stimuleert. Volgens de yogafilosofie vormen lichaam en geest een geheel. Vanuit deze holistische benadering kunnen we door het masseren van de verschillende chakragebieden, zowel lichamelijke- als energetische blokkades opheffen. Het woord ‘chakra’ vindt zijn oorsprong in het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’. De chakra’s bevinden zich in de tweede laag van ons lichaam (het zogenaamde ‘energetische lichaam’) en manifesteren zich daar als wielen van energetische activiteit. Al zijn de chakra’s niet fysiek tastbaar, zij zijn wel degelijk door middel van fysieke aanraking en stimulatie te beïnvloeden. De massage zorgt voor een psychisch en lichamelijk evenwicht, waardoor een diep ontspannen gevoel ontstaat.

90 minuten – € 70,00

Een hotstone massage is een vorm van ontspanningsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De combinatie van warmte en ontspanningsmassage zorgt voor een dieper effect van de massage, waardoor het zelf herstellend vermogen en de verwijdering van afvalstoffen door het lichaam wordt vergroot.

60 minuten – € 55,00

Voetmassage is onderdeel van oude geneeswijzen in India. De voeten worden de hele dag gebruikt en verdienen vaker wat meer aandacht. De voet weerspiegelt de conditie van het lichaam en de geest. In de voet zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelstel, organen, gewrichten en spieren. Door gedoseerde druk uit te oefenen, wordt het lichaam gestimuleerd zichzelf te genezen. Een voetmassage heeft zowel een ontspannend als stimulerend effect.

30 minuten – € 28,50

Op basis van uw wensen en behoeften biedt Marit een privé yogasessie op maat. U krijgt na afloop tips en tools mee om zelf thuis mee aan de slag te kunnen. De yogasessie bestaat uit ademhalings- en ontspanningstechnieken en diverse yogahoudingen op maat. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina

60 minuten – € 45,00
In combinatie met een massage van 60 minuten – € 85,00

Marit Visser ontspanningsmassage
therapeutische massage

SPECIAAL VOOR JOU

privé yogasessie op maat

Yoga betekent verbinden. Verbinden met je lijf, je gevoelens, je innerlijke stilte en je authentieke zelf. Yoga vergroot je lichamelijke- en geestelijke kracht en flexibiliteit, innerlijke rust en een gevoel van verbondenheid met jezelf en de wereld om jou heen.

Op basis van je wensen en behoeften biedt Marit een privé yogasessie op maat. Je krijgt na afloop tips en tools mee om zelf thuis mee aan de slag te kunnen. De yogasessie bestaat uit ademhalings- en ontspanningstechnieken en diverse yogahoudingen op maat.

Ik heb een 4-jarige opleiding gevolgd bij Raja Yoga Opleiding Annemiek Latour in Amsterdam.

  • Verbetert de hartfunctie
  • Verbetert de slaap
  • Meer balans in je hoofd
  • Een betere ademhaling

Yin-yoga is de tegenhanger van het stressvolle Westerse leven. In deze vorm staan rust en zachtheid centraal. De houdingen, voornamelijk grondhoudingen, zijn gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en de dieper gelegen spieren.

De houdingen worden 3-5 minuten aangehouden, waardoor je zonder spierspanning dieper in de houding komt. Hierdoor creëer je ruimte in je lichaam en kunnen opgeslagen spanningen, verklevingen en blokkades worden opgelost.

Ik coach je tijdens de individuele les van 60 minuten, waardoor je je lichaam leert verkennen en je je grenzen op een zachte manier kan verleggen. Ervaar je lichamelijke en geestelijke kracht, flexibiliteit en ontspanning vanuit zachtheid voor jezelf!

Je kunt individuele yoga coaching ook combineren met een massage, voor een nog dieper en ontspannen effect op body en mind! Mijn kennis heb ik uitgebreid met diverse cursussen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!